SVAKA ČAST VUČIĆU KOJI JE OBEZBEDIO NOVE VOZOVE: Dragana Rakić se pravila pametna, građani je RAZMONTIRALI!

Autor:

Vesti

26.07.2021

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić pokušala je da ispadne pametna na drštvenim mrežama, i predstavi kako preduzeće Srbija Voz pomaže njenoj borbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Dragana Rakić

- Šta bih ja bez mog voza Vršac-Beograd? Ko bi mene vozio na demonstracije, mitinge, konferencije za novinare, štandove, sastanke, dogovore, pregovore... Srbija Voz daje nemerljiv doprinos rušenju mafijaškog režima Aleksandra Vučića. Hvala im od srca. Puno mi pomažu - napisala je Dragana Rakić.

Izgleda da putnici nisu odmah videli objavu gospođe Rakić, koju bi možda ispratili već na prvoj stanici.

Ipak, poruka je uočena na društvenim mrežama, a reakcija je oduvala sve snove o vlasti gospođe Rakić! Dok se zamenica vozila, građani su uočili da joj je taj prevoz omogućio upravo Vučić!

- Svaka čast Vučiću koji je obezbedio Dragani Rakić nove vozove i redovan vozni saobraćaj bez kašnjenja na relaciji Vršac - Beograd! Dok sam se u vreme vlasti stranke Dragane Rakić lično vozio na toj relaciji raspadnutim vozovima koji su kasnili po dva i po sata - naveli su građani na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading