TO JE ČIST KRIMINAL I IZDAJA! Pokreta socijalista: Borko da odgovara jer je pokušao da postavi granicu između Srba

Autor:

Vesti

25.07.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Onom ko je pokušao da postavi granicu između Srba i Srba, smeta i najmanja pomisao i mogućnost da bi granice između svih Srba, u budućnosti, mogle da nestanu, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vulin

To što je Borislav, odnosno Borko Stefanović pokušao da postavi granicu između Srba i Srba je čist kriminal i izdaja, za koju bi morao da odgovara. To mu građani Srbije neće zaboraviti, niti će oprostiti.

Moraće jednog dana Borislav Borko da odgovori šta je sve to potpisao u ime Srbije na štetu njenih građana. 

Pored toga što je zao, Borko nas povremeno podseti i koliko je  glup. Naš lider ne pije kafe, to prepuštamo Borku i njegovom gazdi Đilasu, jedino su za to i sposobni, da piju kafe i olajavaju Srbiju kod stranaca", odgovorili su u Pokretu socijalista na laži i uvrede koje je funkcioner SSP-a Borko Stefanović izneo na račun predsednika PS-a i ministra policije Vulina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

25.07.2021 17:56

Подржавамо вишегодишњи константан оправдан основан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Solo

26.07.2021 20:16

Kod nas se svi Politicari prepucavaju preko novina koje to obilato koriste ali sto je jos interesantnije je da se niko nehapsi od bivsih Demokrata koji su potpisivali predaju Srbije ili stetne ugovore po Zemlju i ljude. Sad je prilika da se sve to izbaci na videlo da narod zna tacno sta se i koje potpisivao i Vuline da se krene sa hapsenjem a ne da se prepucavate preko novina svake godine i nikom nista.