Suričinac Limun i potrčko Zaeva PLAĆAJU JEREMIĆA DA SRUŠI VLAST!

Autor: alo.rs

Vesti

03.12.2017

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kampanji Vuka Jeremića predsednika Narodne stranke uključila su se i dva kontraverzna bisnismena – Zoran Bašanović i Milan Narančić poznatiji kao "Limun".

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Bašanović koji je već duže vreme potrčko makedonskog premijera Zorana Zaeva, najmanje tri puta se sastao sa Narančićem, a kako Alo saznaje jedna od tema je i podrška Vuku Jeremiću!

Narančić je nedavno bio gost na slavi kod Bašanovića, a Bašanović se samo nekoliko dana pre slave sastao upravo sa Vukom Jeremićem i njegovim najbližim saradnicima.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoramn Zaev

On je tom prilikom Jeremiću ponudio da vodi medijsku kampanju, obećavši mu da će ga na mesto predsednika Srbije dovesti već 2019. godine! Dakle, tri godine pre isteka mandata predsednika Aleksanda Vučića. U razgovoru je Bašanović više puta ponovio da ima podršku Zaeva, ali i još nekih premijera zemlja regiona – otkriva izvor za Alo blizak Bašanoviću.

On ističe da je Bašanović tada Jeremiću ponudio celu medijsku strategiju za rušenje aktuelne vlasti a za početak bi krenuo sa socijalnim emisijama na TV "Naša"

- Jeremiću je Bašanović savetovao da se za početak isključivo bavi temama spornih privatizacija 2012. godine a da će mu on pribaviti sve podatke kao i ljudi koji će se spontano javljati sa informacijama. Takođe, voditlji će unapred instruirati da ne pitaju Jeremića ništa sem onog što je on kao papagaj naučio.

U celu prču su uključena i da bivša funkcinera imena poznatih redakciji Alo koje je lično Vučić oterao zbog njihovih sumnjivih aktivnosti. Oni su se takođe sada udomili u Zaevom kabinetu, a cilj im je da se preko Jeremića svete Vučiću i da uz pomoć prljavog novca sruše vlast

Da su sva saznanja lista Alo tačna potvrđuje prvi intervju s Jeremićem na TV "Naša" u kojem je vređao Srbiju i naveo da "Gruevski preko vlasti u Beogradu pere pare". Jeremić je komentarisao i privatizaciju kruševsčke firme "14 oktobar"

- Samo je zgrabljena imovina, otpušteni radnici nisu vraćeni na posao - kazao je Jeremić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (75)

Loading
Ogi

03.12.2017 09:45

Vise puta je pokazao da je spreman na sve da bi dosao na vlast!

slisko1

03.12.2017 09:45

To je nedopustivo da se uradi u 21 veku da se krsi na silu vecinska volja gradjana.

Micika

03.12.2017 09:47

Nece mu pomoci ni Amerikanci da srusi vlast.Jer ovu vlast podrzava narod a neneki nasi tajkuncic.Neces uspeti Jeremicu nikada.

Toy

03.12.2017 09:52

Poznato je da su i za prethodne izbore Vuku Jeremicu kampanju finansijski podrzavale neke osobe sumnjive prirode. Izgleda da se Jeremic vodi po onom "cilj ne bira sredstva", ali narodu je itekako bitno kako neko zeli da dodje do vlasti.