ČEDA OTKRIO ŠTA SE DESILO U GARAŽI: Mislio sam da vadi oružje iz torbice, samo sam ga odgurnuo!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović rekao je da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje pojedinih medija da je u petak tokom svađe oko parking mesta pretukao V.S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemu obavesti nadležno tužilaštvo.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović

Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put.

V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruženje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović za Tanjug.


On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

- Razumem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno delo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.

Kako navodi lider LDP, biće bolje da policija proveri izvor i puteve vesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čoveka.

- Medijima je prosleđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gde sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vest o navodnom incidentu koju su objavili portali - kaže Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Što te biju ovi dobri ljudi

24.07.2021 07:38

A onda je taj ogromni beli miš posegnuo za oružjem.

Odgovori 10 1
Idi begaj

24.07.2021 09:44

Nešto te mnogo često napadaju...vreme je da naletiš na nekoga ko će da te oplavi pa ćeš biti smireniji.

Odgovori 10 1
82800003

24.07.2021 20:27

Porucite Cedi da je tata odlicio da mu da poslednju transu od 250000 dolara, i da ako nista ne uradi sa tim novcem, treba da zaboravi na svoje politicko neisplativo angazovanje. Do sada je tata bacio na Cedu 45 miliona dolara. Ceda je prevarant. Platice tati do poslednjeg centa. Ceda je sarlatan i ne razmislja o knsegvencama. Tatta iz Izraela je jako ljut i jako nervozan. Ceda rzikuje visegodisnju robiju.