LAJIĆ O NAJAVLJENOJ POSETI ČELNIKA BIH: Smanjiti tenzije

Autor: Tanjug

Vesti

02.12.2017

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić izjavio je, povodom predstojećeg dolaska članova Predsedništva BiH u Beograd, da je najvažnije da ta poseta rezultira smanjivanjem tenzijam u odnosima dve zemlje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Spušta loptu: Rasim Ljajić

Ljajić je, za "Novosti" u izdanju od nedelje, rekao da od tih susreta očekuje da se napravi konkretan pomak u rešavanju pitanja granica i da se od četiri sporne tačke reše bar dve.

Kazao je i da očekuje da se nastavi proces uklanjanja vancarinskih barijera u trgovini, kojih je, prema njegovim rečima, identifikovano čak 13.

- Krajnje je vreme da sa lepih izjava i proklamacija pređemo na rešavanje konkretnih problema. Upravo je i predsednik Aleksandar Vučić insistirao na takvom pristupu prilikom poslednje posete Sarajevu - poručio je Ljajić.

Poseta članova Predsedništva BiH, Dragana Čovića, Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića, Beogradu očekuje se sledeće nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading