JANKOVIĆ KONAČNO PRIZNAO: Hteo sam da budem premijer

Autor: Republika

Vesti

02.12.2017

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković priznao je da je nameravao da traži od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ga postavi za premijera Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Totalno se zgrčio: Saša Janković

Nakon što je Jankovićev dojučerašnji saborac i jedan od potpisnika famoznog "apela 100", akademik Dušan Teodorivić nedavno otkrio Jankovićev pakleni plan da postane premijer u Srbiji, i sam lider PSG oglasio se na Tviteru.

- Činjenica je da Vučić sa 30% ima 100% institucija i vlasti. Istaknimo zahtev: "Tražio si mesto predsednika Republike, prisvojio si ga, ali ne možeš celu državu. Zahtevamo da drugog po političkoj snazi, prema rezultatima izbora, predložiš za predsednika Vlade, s obavezom da on formira vladu nacionalnog jedinstva koja bi sprečila pad u diktaturu i društveni konflikt između SNS i drugog dela Srbije - doslovce stoji u priznanju Jankovića.

 

 

U tvitu koji je predsednik PSG obajvio, konstatuje se i da takav predlog nije naišao na odobravanje Demokratske stranke, ali i drugih članova pokreta.

- Prihvatio sam mišljenja ostalih i prihvatio tu ideju. Osam meseci kasnije postala je oružje protiv mene, pokreta i opozicije - jadikuje Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading