BRNABIĆ ODBRUSILA: I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića

Autor:

Vesti

22.07.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić reagovala je na Tviteru na tekst koji je objavio KRIK, u kome se iznose navodne izjave Veljka Belivuka sa saslušanja u Tužilaštvu u kojima tvrdi da se "viđao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučić i da mu je on tražio razne usluge".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ana Brnabić

- Psihopata koji pozira pored unakaženih žrtava i izjavljuje ne samo da nije ubica, već da nije ni kriminalac, kada “samoinicijativno” krene da optužuje ljude iz SNS, tajkunskoj opoziciji i njihovim medijima postaje kredibilan izvor. I koljači su dobri, samo da su protiv Vučića? - napisala je premijerka.

Foto: Tviter/printscreen

Da podsetimo i predsednik Vučić odgovorio je na Belivukove tvrdnje.

- Uvaženi gospodin Belivuk je rekao da nikoga nije zaklao, da mu je smestio režim. Onaj drugi je rekao da smo to radili Vulin i ja. Rekli su da su se sastajali na Zvezdari, a drugi je rekao da su se sastajali u Ritopeku. Biće narednih dana zanimljivo, potrebno mi je 48 sati i tada ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Logično je da kada stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da reaguju politički da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika. Mislim da Belivuk očekuje da bude kandidat za predsednika, a Marko Mesar kandidat za premijera jer su zadužili narod. Valjda su im njihovi novi politički prijatelji toliko dužni! Sramota me da takvim ljudima odgovaram. Zarad istine - nikad nisam ni video ni razgovarao sa tim ljudima. Ukoliko sam se video ili razgovarao sa njima bilo gde ili bilo kada spreman sam da proveden život iza rešetaka - rekao je Vučić i dodao da će narednih dana reći ko mu je donosio poruke od Belivuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading