VUČIĆ: Neću da se povlačim pred koljačima i ubicama! Nikad nisam ni video Belivuka niti razgovarao sa njim (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Knić i Kragujevac, a tokom obilsaka on se osvrnuo i na optužbe Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: Printskrin: Tanjug

-  Uvaženi gospodin Belivuk je rekao da nikoga nije zaklao, da mu je smestio režim. Onaj drugi je rekao da smo to radili Vulin i ja. Rekli su da su se sastajali na Zvezdari, a drugi je rekao da su se sastajali u Ritopeku. Biće narednih dana zanimljivo, potrebno mi je 48 sati i tada ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Logično je da kada stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da reaguju politički da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika. Mislim da Belivuk očekuje da bude kandidat za predsednika, a Marko Mesar kandidat za premijera jer su zadužili narod. Valjda su im njihovi novi politički prijatelji toliko dužni! Sramota me da takvim ljudima odgovaram. Zarad istine - nikad nisam ni video ni razgovarao sa tim ljudima. Ukoliko sam se video ili razgovarao sa njima bilo gde ili bilo kada spreman sam da proveden život iza rešetaka - rekao je Vučić i dodao da će narednih dana reći ko mu je donosio poruke od Belivuka.

Kako je rekao konsiljere se danima sastajao sa kriminalcima kako bi se dogovorili kakvu politiku će da vode.

- Spreman sam da idem na poligraf da dokažem svoje tvrdnje. Tek ćete da vidite sa kime su se sastajali pre ubistva Kožara i Hodžića. Jedan sam od retkih koga ne možete da uplašite snajperima i milionima od droge. Neću da dozvolim da se u Srbiji nekome seče skalp da bi mogao nesmetano da bude samleven u mašini za mlevenje meša - naglasio je Vučić.

Predsednik tvrdi da nisu takav način izabrali Belivuk i Miljković, već da je to smislio onaj ko im je donosio poruke.

- Prvi put kada sam izgovorio da ne razumem kako je moguće da se promeni DNK nalaz iz ubistva na šinama, kreće napad na mene, prisluškivanje, priče da sam spasavao neke žene od sudova koje su mi navodno bile ljubavnice. Pričali su i da sam imao odnose sa muškarcima, uglavnom nekim voditeljima. Ali to su sitnice, a od mene su tražili da platim reket! A ja im poručujem da neću da plaćam reket. Pokazaću narodu šta je istina i da ćemo da pobedimo ubice, koljače i sve druge pomagače. Pred njima i njihovim političkim pomagačima neću da se povlačim. Tući ću se dok sam živ! Imaju pravo da lažu, ali ne i da ubiju kao što su radili dosad - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading