Ministar Vulin: Komšić može da mrzi i vređa, ali ne može da objasni zašto bi tzv. Kosovo moglo da bude država, a Republika Srpska ne

Autor: Republika

Vesti

20.07.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Marković je sanjala opstanak Jugoslavije, to je bio san i moje mladosti, i taj san se neće ostvariti. Velika Jugoslavija je razbijena i narodi koji su u nju uneli samo strah da će biti kažnjeni za zločine nad Srbima u dva svetska rata, iz Jugoslavije su izašli, po prvi put u istoriji, sa državama koje su tokom devedesetih uglavnom etnički očistili od Srba - izjavio je Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Otuda i toliki bes kada Srbi glasno i jasno zatraže da se kaže šta je njihovo. Razumem i zašto se Željko Komšić toliko ljuti kada ja izgovorim "Srpski svet". Ja u svakom srpskom selu mogu da proslavim slavu i podelim hleb, a Komšić, predstavnik Hrvata izabran od Bošnjaka i nepriznat od Hrvata u BiH i u Hrvatskoj, ne može da dođe ni u jednu hrvatsku opštinu u BiH, njegovi sunarodnici su ga proglasili nepoželjnim. Komšić može da mrzi i vređa, ali ne može da objasni zašto bi tzv. Kosovo moglo da bude država, a Republika Srpska ne može, a posebno ne može da brani Srbima da žele da zajedno traju -  izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući izjavu Željka Komšića da "nikada neće biti ostvareni snovi kafe kuvarice Mire Marković“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mancini

20.07.2021 15:11

Vuline rasturi ih sve.

Prilepak

21.07.2021 08:17

Vuline piitanje može biti i ovakvo: Ako može nestati BiH kao republika exYu zašto ne može nestati Republika Srbija . Vidiš kako tvoje pitanje odjednom više nije smešno ali ni preterano pametno.