PONOS SRBIJE! Vučić: Hram Svetog Save je najlepši pravoslavni hram! Ko nije bio samo neka ode da vidi kako izgleda (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.07.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom TikTok nalogu "predajanijeopcija" snimak iz hrama Svetog Save.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik je podsetio na njegov značaj i sponu između prošlosti i budućnosti Srbije.

"Hram Svetog Save deluje nestvarno, važan je za sve koji poštuju sebe, svoju istoriju i budućnost", piše u opisu snimaka na popularnoj mreži.

Hram Svetog Save nije samo pitanje naše vere i našeg postojanja, a i to je važno. Hram Svetog Save je nešto što će da dovodi ljude u Srbiju i Beograd. Hram Svetog Save je najlepši pravoslani hram. Ko nije bio samo neka ode da vidi kako izgleda.

 

@predajanijeopcija

Храм Светог Саве делује нестварно, важан je за све који поштују себе, своју историју и будућност##Srbija ##pravoslavlje ##vera #Be#ograd #Sr#bija #Hr#am

♬ original sound - Aleksandar Vučić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sara

18.07.2021 09:43

Srbi treba da poštuju i neguju svoje kulturne i verske zadužbine.Hram Svetog Save je jedan od najlepših hramova u Evropi.Godinama smo čekali na završetak izgradnje, vredelo je.Svi gradjani treba da obidju hram i uživaju u njegovoj lepoti.On je ponos Srbije

Zeljko

18.07.2021 12:38

Hram Svetog Save je najveći i najlepši Hram u ovom delu Evrope, i to je zaslugom ove vlasti postignuto.

Ivana

18.07.2021 20:28

Hram Svetog Save zaista treba da bude poseće, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što čini za naš ekonomski oporavak i razvoja naše države. nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za narod i državu.