PREDSEDNIK VUČIĆ SA ERSOJEM: Srbija opredeljena da nastavi da gradi dobre odnose sa Turskom!

Autor:

Vesti

16.07.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar kulture i turizma Turske Mehmet Nuri Ersoj predložili su danas konkretne mere za unapređenje turističkih aktivnosti između Srbije i Turske, a takođe su razmotrili mogućnosti za povećanje nivoa investicija u oblasti turizma.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Ersoj je Vučiću preneo pozdrave turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana, saopštila je pres služba predsednika.

Uzvrativši pozdrave, predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog postignutog visokog nivoa bilateralnih odnosa Srbije i Turske, kao i zahvalnost predsedniku Erdoganu zbog ličnog angažmana u snaženju srpsko-turske saradnje.

Vučić je istakao da je Srbija opredeljena da nastavi da gradi dobre odnose sa Turskom.

Takođe je konstatovao da je upravo turizam ogledalo tih dobrih odnosa, jer turisti iz Turske ostvaruju najveći broj noćenja u Srbiji, dok je Turska među najpopularnijim destinacijama za turiste iz Srbije. Predsednik Vučić je izrazio nadu da će se, uprkos trajanju pandemije KOVID-19, nastaviti pozitivni trendovi u turizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tatjana

16.07.2021 19:51

Zahvaljujuci odlicnoj saradnji Srbije i Turske turizam u Srbiji je znatno napredovao i poceo da pruza sve bolje uslove za turiste koji dolaze u nasu zemlju.

Ivana

16.07.2021 20:59

Aleksandar Vučić je jedini koji danas radi na ekonomskom napretku i razvoju, nama su investicije potrebne i hvala turskim investitorima koji zaista žele da ulaže u naše turističke centre.