Vulin: Đilas na vlast više nikada neće doći nasiljem i paljevinom, moraće na izbore

Autor:

Vesti

16.07.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao što je u vreme svoje vlasti diktirao novinama šta da pišu, a RTS-u po kojoj ceni da mu prodaje reklamni prostor i medijske sadržaje, i kao što sada određuje koje kampanje mržnje i protiv koga da se vode u medijima kojima je vlasnik, Đilas bi da naredi koja izborna pravila od svih koje je doneo za vreme svoje vlasti, treba da se promene", rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

- Ako se njegova ucena ne ispuni, organizovaće proteste i dati sve od sebe da budu nasilni i krvavi. Za novac koji ima uvek može da plati značajan broj siledžija koji će pokušati da izazovu nerede, razbijeni klanovi narko-dilera i ubica traže novog vođu a posebno finansijera. Šta god da uradi Đilas treba da zna da se u Srbiji na vlast više nikada neće doći nasiljem i paljevinom, moraće na izbore. Siledžije bolje razmislite još jednom pre nego pokušate da uništite Srbiju - poručio je Vulin komentarišući najavu Đilasa da će, ako ne budu zadovoljni predlozima, organizovati ulične proteste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading