VUČIĆ POHVALIO SRPSKU FIRMU: Želim da vam kažem "HVALA", ovo nije prvi projekat koji ste završili na vreme

Autor:

Vesti

16.07.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je juče, tokom posete novom Domu zdravlja u Borči, istakao da se u poslednje vreme izgradilo više bolnica nego prethodnih 50 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Izgradili smo i uradili više nego za prethodnih 50 godina. Uradili smo dve nove KOVID bolnice, radimo treću, rekonstruisali smo Tiršovu i na desetine bolnica širom Srbije. To je za nas najvažnije jer, koliko budemo sposobni da sačuvamo živote, sačuvaćemo i budućnost - rekao je predsednik.

Dodao je da za vreme vladavine DS nije izgrađeno ništa. Vučić je naveo da su njegova politika putevi, bolnice i veće plate, te da je zadovoljan što je zdravstvenu stanicu u Borči izgradila srpska firma "Konkord vest".

- Želim da čestitam i kompaniji "Konkord vest" i da im kažem hvala, ovo nije prvi projekat koji ste uradili dobro i na vreme. Želim i da nastavite da radite na taj način jer svaki projekat koji završite je dobra referenca za vas i dobijaćete više posla - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
TM

16.07.2021 09:10

Izgradjeno je sto Domova zdravlja,kc,renovirano,sto je veliki napredak u zdravstvu.

Gorica

16.07.2021 09:15

U jačinu i stabilnost našeg zdravstvenog sistema se aktivno ulaže. Zato se nije desio kolaps zdravstvenog sistema tokom svih talasa epidemije korona virusa!

Ana

16.07.2021 09:15

Srbija se trudi da bude među najboljima i pre svega uspešna zemlja koja je uvek spremna za dogovor i na saradnju.

Tiki

16.07.2021 09:25

Naravno nase firme mogu da pariraju svetskim, borimo se za to da sto manje moramo da uvozimo radne snage, vec da imamo svoju