ZAJEDNO SMO JAČI I MOŽEMO SVE: Karavan PUPS "Srbijo, i ovo je Srbija" danas u Požarevcu!

Autor:

Vesti

10.07.2021

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karavan PUPS-a pod nazivom "Srbijo, i ovo je Srbija" danas je obišao Požarevac.

RepublikaFoto: PUPS
Milan Krkobabić

- Ovde smo da zajedno istaknemo značaj lokalnih zajednica. Hoćemo da ljudi u njima imaju neprikosnoveno pravo da se dogovaraju, da planiraju i odlučuju o svim pitanjima koja su značajna za njihov život i rad. Istovremeno, da utičemo da sve to prati zakonom definisana adekvatna finansijska podrška iz državne blagajne. Tamo gde se ljudi  dogovaraju, planiraju i odlučuju  i gde ima dovoljno novca za to tamo se deca rađaju, a mladi ostaju da žive - poručio je lider PUPS-a Milan Krkobabić u Požarevcu, obraćajući se  rukovodstvima 13 gradskih i opštinskih odbora iz Braničevskog, Podunavskog, Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, na impozantnom, izuzetno posećenom radnom skupu u okviru Karavana "Srbijo, i ovo i Srbija".

Učesnici skupa bili su jedinistveni - sigurne i redovne zarade da, penzije da, prihodi od poljoprivrednih proizvoda – da, ali takvi da od njih može pristojno može da se živi. Zajedno smo jači i zajedno možemo sve - PUPS i građani Srbije!

Na sastanku su učestvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a - potpredsednik Izvršnog odbora partije Ilo Mihajlovski, potpredsednik PUPS-a i predsednik GO Smederevo, član IO i predsednik OO Knjaževac Radomir Veljković, član IO i predsednik OO Požarevac Dragan Stanojević, savetnik predsednika PUPS-a Risto Kostov i rukovodstvo gradskih i opštinskih odbora Požarevac, Kostolac, Petrovac na Mlavi, Žagubica, Golubac, Smederevo, Velika Plana, Smederevska Palanka, Boljevac, Knjaževac, Bor, Kladovo i Negotin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading