(FOTO) VLAST I OPOZICIJA OČI U OČI: Svi su tu, SAMO ĐILASA NEMA!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga faza međustranačkog dijaloga, pod pokroviteljstvom Skupštine Srbije i uz posredstvo evroparlamentaraca, počela je u Palati Srbija, a tema dvodnevnih razgovora su mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/R.Prelić
Sastanak vlasti i opozicije u posredstvo EU parlamentaraca

Oko 10:30 počeo je razgovor predstavnika parlamentarnih i vanparlamentarnih stranaka, uz evroposlanike Tanju Fajon, Vladimira Bilčika i Knuta Flekenštajna.

Njih troje prethodno su jutros razgovarali sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim i sa predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

Na sastanak u Palatu Srbija stigli su iz redova vladajuće većine Sandra Božić, Vladimir Orlić, Dejan Đurđević iz SNS, Đorđe Milićević iz SPS, predstavnici SVM, Jedinstvene Srbije, SDPS.

Iz opozicije prisutni su generalni sekretar Stranke slobode i pravde Ljuban Panić, predsednik DS-a Zoran Lutovac, PSG-a Pavle Grbović, predsednik Z ZS-a Nebojša Zelenović, ispred Ne davimo Beograd Đorđe Pavićević.

Tu su i lider SDS Boris Tadić, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik LSV Nenad Čanak, dok je Tatjana Macura iz SMS ranije rekla da danas neće prisustvovati sastanku iz zdravstvenih razloga.

Današnji deo razgovora traćaje do 18:30, a razgovor će biti nastavljen sutra, kada se očekuje i pres konferencija predsednika parlamenta Ivice Dačića i predstavnika EP.

Evroparlamentarci su uoči posete Beograda rekli da ne dolaze sa konačnim rešenjima, već da budu objektivni medijatori.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading