VUČIĆ SA DECOM IZ BiH I HRVATSKE:Čuvajte svoje ime i prezime i vratite se što pre u Beograd(VIDEO)

Autor:

Vesti

09.07.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je srpsku decu iz Federacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske koja u sklopu letnjeg kampa za srpsku decu iz regiona borave u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je najmlađima da se ponovo vrate u svoj Beograd, a da će se Vlada potruditi da im pomogne gde i koliko može.

- Sva deca su rekla da im se najviše svideo Beograd. To je naš glavni grad, ishodište svih nas, i važno je da poznajete svoj glavni grad, a video sam koliko ga volite. Imate te divne majice na kojima piše "učim ćirilicu", mnogo su lepe - rekao je Vučić mališanima.

On je potom pitao decu da li im se više svideo Hram Svetog Save ili luna park na Kalemegdanu, na šta su mališani rekli da im se podjednako svide.

- Ja vas molim da ćirilicu učite, latinicu takođe, da poštujete svoje komšije i svoje, da čuvate srpsko ime i prezime, a država će vam pomoći. Želim vam da se što pre vratite ovde, a mi ćemo gledati da vam što više pomognemo - kazao je predsednik mališanima.

On je potom podelio poklone mališanima, i zahvalio se učiteljima i vaspitačima koji su pomogli organizaciju ovog puta.

- A vašim roditeljima da poručim: Molim vas da volite Srbiju i Beograd, kao i mesta gde živite, a mi ćemo vam pomoći što više. Organizovaćemo da gledate našu reprezentaciju gde god da igraju, pa da ih dočekate, da ponovo vidite hram, Kalemegdan, Beograd na vodi - kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brankić

09.07.2021 13:40

Deca su naše bogatsvo i jedina stvorenja koja nemaju zla u sebi.

Brankić

09.07.2021 13:41

Tako treba učiti decu pravim vrednostima umesto sukobima!