U SRBIJI CVETA NOVI BIZNIS! Ništa se posebno ne radi, ali je zato dnevnica 5.000 dinara!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana, koji je uplatio letovanje, neprijatno je iznenađen činjenicom da su svi termini na sajtu e-uprave u narednih mesec dana zauzeti u mnogim opštinama, naročito u Beogradu i Novom Sadu.

RepublikaFoto: e-stock/D. GOLL

Da bi izbegli višesatno čekanje, mnogi se dovijaju na razne načine. Ponovo su aktuelni "profesionlani čekači u redovima" koji za određen iznos čekaju umesto vas, ali se zakazanim terminima trguje i po društvenim mrežama.

Kako bi zaradili novac i građanima izašli u susret, pojedini snalažljivi sugrađani ponudili su uslugu "profesionalnog čekanja u redovima". Za 2.000 do 5.000 dinara, "čekači" će umesto vas zakazati termin za ličnu kartu ili pasoš, a vaše je samo da se pojavite u zakazano vreme.

- Postoje ljudi koji su i na ovaj način videli mogućnost da zarade, verovatno dok je bilo vreme i manja gužva, preko e-uprave su zakazali nekoliko termina i sada ih nude na Fejsbuk profilima. Cena je oko 5.000 dinara - kaže sagovornik koji je kupio svoj termin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading