(VIDEO) PALMA NA MOTORU OBILAZI SELA: Država nam je stvorila dobre uslove, ajte sami da nešto uradimo u našim gradovima!

Autor: Republika

Vesti

03.07.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma na motoru obilazi jagodinska sela - danas obišao Kočino Selo.

RepublikaFoto: Jedinstvena Srbija
Dragan Marković Palma

- Svake nedelje obilazim neko selo na teritoriji grada Jagodine i tako od 1. jula do 30. septembra. Danas smo obišli Kočino Selo. Kočino Selo ima i gas i vodu, radimo projekat za kanalizaciju. Kočino Selo je i nova turistička destinacija grada Jagodine, u kome smo napravili istorijsko – turistički centar „Kočin hrast“.

Zašto obilazim građane na motoru. Zato što hoću da imam direktan kontakt sa građanima i ne želim da im se obraćam preko televizije. Hoću da ih pogledam u oči i da ih pitam da li imaju neki problem, oni lično i njihove porodice i da li ima neki problem u selu u kojem žive. Inače na celoj teritoriji grada Jagodine je besplatan autobuski prevoz, koji plaćamo iz budžeta grada zahvaljujući štednji.

Članovi gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice, kao i ni članovi Nadzornih odbora, nemamo komunalnu policiju, nema kafanskih računa, nema roming računa, gradskim automobilima se ne voze političari već građani, koji imaju uput za neku od klinika u Beogradu Kragujevcu ili Nišu.

- Mi političari štedimo da bi se građani vozili besplatno i uživali druge koristi od svog grada. Grad koji ima veliki broj fabrika, industrijsku proizvodnju, tri industrijske zone, grad u kojem je razvijen turizam, taj grad ima dobru budućnost. Ajte nešto sami da uradimo po gradovima i da kažemo „evo mi smo to sami uradili“, jer naša država nam je stvorila veoma dobre uslove da izgrađujemo gradove i opštine po Srbiji - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je na motoru, sa narodnim poslanikom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem i načelnikom Pomoravskog okruga, Goranom Milosavljevićem danas obišao Kočino Selo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading