KARAVAN PUPS-a "SRBIJO, I OVO JE SRBIJA" DANAS U ZRENjANINU! Hleb i dostojanstvo - za PUPS su nerazdvojivi (FOTO)

Autor:

Vesti

03.07.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Hleb i dostojanstvo – za PUPS su nerazdvojivi“ izjavio je danas u Zrenjaninu lider PUPS-a Milan Krkobabić, obraćajući se gradskim i opštinskim rukovodstvima Banata na grandioznom radnom skupu u okviru Karavana „Srbijo, i ovo i Srbija“.

Foto: Risto Kostov

„PUPS je definisao nekoliko ključnih politika namenjenih penzionerima, zaposlenima, poljoprivrednicima. Hoćemo penzije redovne i sigurne, ali  pristojne za život, hoćemo zarade redovne i sigurne, ali pristojne za život, hoćemo  cene za poljoprivredne proizvode koje poljoprivrednicima omogućavaju pristojan život. Egzistencija na prvom mestu, ali za nas iz PUPSa je od izuzetne važnosti i dostojanstvo. Dostojanstvo lično, porodično, dostojanstvo lokalne zajednice, ali i ono na nacionalnom nivou. Uporedo – hleb i dostojanstvo, to je danas PUPS Srbije.“ rekao je Krkobabić.

Lider PUPS-a istakao je da su 134 opštinskih i gradskih odbora PUPS-a sa 110 odbornika u lokalnim samoupravama širom Srbije, kao i  odborničke grupe u velikim gradovima akciono osposobljeljni i u završnoj fazi priprema za izbore na svim nivoima.

Sastanku su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a - predsednik Izvršnog odbora PUPS-a Hadži Milorad Stošić, potpredsednik Izvršnog odbora partije Ilo Mihajlovski, predsednik Pokrajinskog odbora PUPS-a za AP Vojvodinu i poslanik u Skupštini AP Vojvodine Miroslav Španović, potpredsednik IO Krum Vasev, predsednik GO Zrenjanin Slavko Šućurović, Član IO zadužen za Banat Vladimir Đurica, poverenik PUPS-a za Gradski odbor Novog Sada Radomir Milenković, članovi rukovodstava gradskih i opštinskih organizacija PUPS-a Banata - Zrenjanin, Novi Bečej, Nova Crnja, Sečanj, Kikinda, Žitište, Čoka, Pančevo, Plandište, Opovo, Kovin, Alibunar, Vršac i Bela Crkva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading