(FOTO) NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE! Knele je bio STRAH I TREPET devedestih, a evo kako je izgledao u osnovnoj školi!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Knežević Knele bio je jedan od najpoznatijih momaka sa beogradskog asfalta koji je harao ulicama prestonice devedesetih godina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Genije
Aleksandar Knežević Knele

Ubijen je u 21. godini u svojoj hotelskoj sobi u “Hajatu”. Telo u lokvi krvi pronašla je sobarica, a na ogledalu krvlju je bila ispisana poruka: “Broj 1”.

Sada su se u javnosti pojavile njegove nikad viđene fotografije iz škole. Knele je u osnovnoj školi je bio odličan đak, a kada je imao dvanaest godina jedva je preživeo penicilinski šok. Na Voždovcu je bio poznat kao sportista i vatreni navijač Crvene zvezde.

 

 

Knele je išao u Osnovnu školu “Branislav Nušić” na Voždovcu. Na levoj fotografiji (koja je dole uvećana) Knele stoji u gornjem redu, drugi s desna, u svetlo-plavom duksu, a na desnoj fotografiji Knele čuči u donjem redu prvi s desna.

Kako kažu oni koji su ga poznavali, Knele je važio za dobrog druga i zato su ga voleli, uvek je branio slabije drugove i drugarice. Nikad se nije plašio da se potuče i kad mu se neko zameri, pozove ga na ferku. Bio je lafčina i drugarčina na koga su prijatelji uvek mogli da se oslone, zato su ga svi u kraju voleli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading