VELJA NEVOLJA ORGIJAO SA MALOLETNICAMA U VIKENDICI BIVŠEG INSPEKTORA: U totalne bahanalije uključeni i tajkuni, sudije, opštinari...

Autor: Republika

Vesti

30.06.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, sa svojim saradnicima često je bio gost bivšeg inspektora iz Petrovca na Mlavi. Nalazili su se u vikendici ovog više puta suspendovanog policajca i organizovali žurke na kojima su seksualno zlostavljali devojčice. Navodno su u njoj i dve osobe ubijene!

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije
Velja Nevolja

Prema pisanju portala TPK news, ova nova „kuća strave" nalazi se u srcu Homolja, nadomak napuštenog vojnog strelišta i nedaleko od gradskog groblja.

Da li se zaista radi o još jednom šteku Velje Nevolje, kako pričaju meštani, na policiji je da utvrdi.

Kako navodi TPK news, inspektorovo i Belivukovo prijateljstvo počelo je pre četiri godine. 

- Mlađi inspektorov sin je igrao fudbal u juniorskoj ekipi Sloge iz Petrovca na Mlavi,  pa je Velja prihvatio da se „brine" o njemu i da ga ubaci da igra i trenira za Partizan. Velja je inkasirao celokupni iznos projekta, a novac bi se delio nakon njegove realizacije, odnosno nakon prodaje igrača - navodi ovaj sajt.

Međutim, niko nije računao na nepredvidljivost mladića. Inspektorov sin je navodno počeo da se drogira i napustio je Partizan.

Poludeo je i otac, ali i Velja koji je želeo da povrati uloženi novac. Navodno je tada zadužio bivšeg inspektora većom količinom novca.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, MUP Sribje, Wikipedia

Po priči izvora TPK news, postoje mnogobrojni svedoci i informacije da je Velja nekoliko desetina puta dolazio u skrivenu inspektorovu vikendicu, gde su organizovane žurke.

Javna je tajna da su gosti na tim žurkama bili opštinski i sudski službenici kao i kontroverzni biznismeni, ali i maloletnice koje su tamo seksualno zlostavljane.

- Kompletnu zaštitu im je pružao upravo bivši inspektor, a njegov stariji sin i još jedan mladić bili su zaduženi da automobilima dovoze i odvoze goste i zaštite ih od očiju javnosti - navodi portal.

Žurke su navodno organizovane pune tri godine, sve do hapšenja Velje Nevolje.

- Šta se sve tamo dešavalo zna veliki broj Petrovčana, ali svi zasad iz straha ćute jer se u Petrovcu na Mlavi već desilo nekoliko ubistava, a počinioci još uvek nisu izvedeni pred lice pravde. Čak postoje sumnje građana da su se u vikendici desila dva ubistva - piše TPK news i citira navodno javno izgovorene reči inspektorovog sina: „Moj tata ima vikendicu na najboljem mestu, i ne može se dobiti dozvola za eshumaciju tela sa groblja".

- Šta je hteo inspektorov sin da kaže? Kakve to sve tajne krije obližnje groblje? - pitaju se meštani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading