MARIJA MILOŠEVIĆ TUŽI SVOG GINEKOLOGA! Navukao je na tanak led! TRAŽI MU 800.000 EVRA!

Autor: Republika

Vesti

27.06.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Milošević (55), ćerka bivšeg jugoslovenskog i srpskog predsednika Slobodana Miloševića, traži od svog ginekologa i bivšeg prijatelja Nikole Antića da joj isplati 800.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/ Azra Redžić Radulović

Ona tvrdi da joj je toliko dužan za stan na Dedinju, bez kojeg je ostala pošto ju je on, kako tvrdi, prevario za ovu skupu nekretninu, saznaje ekskluzivno Objektiv.

Ćerka nekadašnjeg vladara Srbije tužila je Antića, kako saznajemo, i nastoji da se van suda dogovori sa beogradskim ginekologom.

Marija je tužila Antića i traži da se poništi ugovor kojim je on kupio stan od 228 kvadratnih metara, koji joj nije isplatio. Takođe, ona zahteva da se poništi odluka o prodaji njenog stana od 252,7 kvadratnih metara na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 20, nakon što je banka aktivirala hipoteku. Stanovi su na licitaciji prodati Hadži Draganu Antiću za 800.000 evra (koji nije u srodstvu sa dr Nikolom Antićem, prim. aut.), iako je njihova vrednost preko dva miliona evra. Doktor Antić je priznao da je dužan Mariji novac za stan i sa njim smo u fazi pregovora kako bi se ona obeštetila – kaže ekskluzivno za Objektiv Dragoljub Trifunović, advokat Marije Milošević.

Miloševićeva ćerka je u decembru 2019. ostala bez dva stana od 481 kvadrat na Dedinju jer ju je, kako za Objektiv navodi izvor blizak Mariji Milošević, dr Antić navukao na tanak led.

Ona je 2012. prodala svoj stan doktoru i tada se dogovorila da isplata bude u tri rate. Na ime kapare, on je trebalo da isplati 160.000 evra. Druge dve rate, od po 300.000 evra i 340.000 evra, banka je trebalo da isplati na račun njenog zastupnika, ali na njegov račun ništa nije uplaćeno, pa Marija ništa nije dobila! Marija je bila strpljiva i verovala je Antiću, ali kada joj je dogorelo, tužila ga je i tražila da joj isplati novac u roku od dva meseca – ispričao je izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading