PREDSEDNIK VUČIĆ O OPOZICIJI KOJA SE NAORUŽAVA SNAJPERIMA: Moj brat ne puši tompuse sa tajkunima, ali prihvatam da je "veliki kriminalac"!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o napadima opozicije na svoju porodicu, u prvom redu na brata Andreja.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Andrej Vučić je već nekoliko dana na meti opoziocionih medija, u prvom redu niskotiražnog lista Danas, a čija pisanja, po komandi Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka prenose N1 i Nova.

Tako je nekadašnji funkcioner JUL Zoran Čičak, sada perjanica opozicije, pominjao u istoj rečenici Andreja Vučića i snajper.

- Znam da je pozvao ljude da uzmu snajpere po svim mesnim zajednicama. Znalo se na šta se misli i koga bi trebalo pobiti, ali nije ni važno. Danas kada pozivaju na snajpere i ubistva, oni kažu dajte nam slobodu izrađavanja. Nadležni organi će da urade svoj posao, da pitaju ima li snajpera, da pitaju kako je to mislio da uradi, a posle toga tužioci odlučuju o tome ima li postupka ili nema - istakao je predsednik Srbije.

On je potom dodao je njegov brat kriv jer je posetio jednu mesnu zajednicu.

- Ponosan sam na to što mi napadaju porodicu, napadaju mi brata zbog toga što se nalazi u trećem redu nekog mesnog odbora stranke koju vodim. Niste ga videli kako puši tompus sa tajkunima ili traži nešto od ministara. Videli ste ga sa običnim narodom, gleda koliko može da pomogne stranci koju voli i u kojoj je običan član Glavnog odbora. Ja prihvatam da je to jedan veliki kriminal, jezivi kriminal i mislim da to najbolje govori i meni i o njemu, a ponajviše o onima koji takve stvari koriste protiv nas - rekao je predsednik Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading