VUČIĆ O UKIDANJU PRESUDE DARKU ŠARIĆU: Presudu je donela legenda 5. oktobra i demokratske javnosti! ŠOKIRAĆETE SE!

Autor: Republika

Vesti

16.06.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvi lažovi! Strašni lažovi!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Sudija Radmila Dragičević Dičić donela je odluku da se ukine presuda Darku Šariću i suđenje vrati na prvostepeni postupak, otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Time je pala u vodu podvala opozicije koja je za ukidanje presude narkobosu pokušala da optuži izvršnu vlast.

Kako je objasnio šef države, reč je o sudiji koja je "legenda 5. oktobra i demokratske javnosti", žena koja redovno daje intervjue opozicionim medijima.

Upitan da prokomentariše opozicionu hajku koja je protiv njega povedena zbog ukidanja presude pljevaljskog narko-bosa, a koju predvodi Marinika Tepić, Vučić je odgovorio: 

- Klan Šarića nije nastao sad, već je nastao za njihovo vreme. Kada su bili na vlasti Đilas, Jeremić, Marinika Tepić. On je bio slobodan kao ptica, a imovinu u Vojvodini je prao sa rukovodskom demokratske stranke. Šta nama zamerate? Evo detalja jednog: Kažu da je to, zato što je to Vučićeva prijateljica Jasmina Vasović, koja je u Kasacionom sudu. Naslušao sam se laži i svakakvih priča, ali ja više ne mogu da slušam takve gadosti. Znate li ko je doneo tu odluku, da se vrati na prvostepeno odlučivanje? Nije Vasović, nego legenda petog oktobra i demokratske javnosti, žena protiv koje nemam ništa, član veća koji je osudio Đinđićeve ubice, Radmila Dragičević Dičić - otkrio je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

16.06.2021 16:27

Sve lose i sumnjive presude u ovoj zemlji donele su zene!