PALMA: Političari da prištede - vlast nije luksuz!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

29.11.2017

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prepuna sala Oficirskog doma u Nišu i više od hiljadu prisutnih članova Jedinstvene Srbije je dočekalo predsednika ove partije Dragana Markovića Palmu na 4. izbornoj skupštini Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u tom gradu.

RepublikaFoto: Republika
Dragan Marković Palma na hoklici

Obraćajući se prisutnima, predsednik JS Marković je poručio da 2018. godina treba da bude godina štednje za političare:

- Moj predlog je da se funkcioneri u lokalnim samoupravama odreknu dnevnica i plata, a da tako prikupljen novac bude usmeren građanima koji teško žive. Automobili lokalnih samouprava da voze bolesne i najbolje studente, a ne rukovodioce - naglasio je Marković i dodao da vlast nije luksuz , odnosno da političari ne treba samo da sede u foteljama, već je neophodno da rade za narod koji ih je izabrao.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je podsetio prisutne da je grad Jagodina prodao fotelje svojih funkcionera koji sada sede na hoklicama, a da je novac dodeljen socijalno ugroženim porodicama sa više dece.

Palma je govorio i o borbi protiv bele kuge koja je za partiju na čijem je čelu primaran zadatak.

- Mi se zalažemo da borba protiv bele kuge bude svakodnevna, da se položaj zaposlenih i nazaposlenih porodilja i trudnica u potpunosti izjednači, da se stimulišu porodice sa troje i više dece, da se pomažu deca kada podju u školu. Za Jedinstvenu Srbiju je porodica svetinja - zaključio je Marković.

Govoreći o radu Vlade Srbije, Marković je istakao da Vlada radi dobro, on je pohvalio rad predsednika Aleksandra Vučića i istakao značaj ministra spoljnih poslova Ivice Dačića za koga je rekao da kad god ode u inostranstvo neka od članica Ujedinjenih nacija povuče priznanje Kosova. Što se tiče Haškog tribunala on je ponovio da je protiv tog suda, jer je on politički motivisan da sudi samo Srbima.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma upitan od strane prisutnih u Oficirskom domu u Nišu da iznese svoje mišljenje o Ruskom humanitarnom centru je odgovorio rečima:

- Da se ja pitam, Ruski humanitarni centar dobio bi diplomatski status odmah sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading