ĐILASA IZDAJE "INŽINJERSKI MOZAK"! Tajkun sad pljuje Rio Tinto, a pre četiri godine govorio DA JE TO ŠANSA ZA SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas očigledno ima kvar u svom "inžinjerskom mozgu", kojim se toliko hvali, pošto je pre nekoliko godina govorio pozitivno o mogućoj gradnji fabrike baterija, a sada na sva zvona pljuje Rio Tinto i projekar "Jadar".

RepublikaFoto: Ilustsracija: Republika.ST/Nemanja Pančić, Pixabay
Đilas mislio da će uspeti da se ogrebe za još koji milion od Rio Tinta

Dragan Đilas ima problema sa pamćenjem, njegov "inžinjerski mozak" se oštetio, pa se ne seća šta je govorio pre manje od četiri godina.

Na stranu činjenica da je njegova stranka dovela Rio Tinto u Srbiju, on očigledno "zaboravlja" i šta je ne tako davno pričao.

- Da fabrika baterija bude kod nas, zato što su one u svim mobilnim telefonima i električnim automobilima. Zar to nije šansa za Srbiju? To će da zaposli hiljade i hiljade ljudi i napravi brend od naše zemlje. Zamislite u svakom mobilnom telefonu ili u automobilu deo na kome piše „Made in Srbija". To su teme koje su nam danas potrebne - rekao je Đilas u oktobru 2017. za Nedeljnik.

Međutim, tada se možda nadao da će možda uspeti da napravi neku "kombinaciju" i "ogrebe" se za još koji milion, ali kako je video da to danas u Srbiji nije moguće, okrenuo je ploču.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
vanja

15.06.2021 15:08

Covek je nacisto prolupao, ima dijagnozu.

Ceca

15.06.2021 15:20

On menja mišljenje u skladu sa situacijom koja mu odgovara, to se i očekuje uvek od njega

Jovica

16.06.2021 07:21

To sto Đilas moze da kaze i obeca niko ne moze,a tesko da vise ima ko da mu veruje!