PRETILA I NJEMU, ON JE SE PLAŠIO! Buran kraj ljubavi Aleksandra Jovičića i Dijane Hrkalović!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2021

05:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da između ljubavi i mržnje ima tako malo pokazuje i veza Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke MUP-a, i Aleksandra Jovičića, nedavno uhapšenog predsednika beogradske opštine Palilula.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Naime, prema rečima našeg izvora, ova turbulentna ljubavna veza imala je bolan kraj za Hrkalovićevu, te je svom voljenom prilikom raskida pretila da će mu se osvetiti što ju je ostavio.

- Hrkalovićeva i Jovičić su bili u vezi kada su bili mladi. Svoju ljubav nisu skrivali te su svi u taboru naprednjaka znali da se ovo dvoje, tada mladih, aktivista vole. Dijana je bila ludo zaljubljena u Aleksandra, nije se odvajala od njega te su skupa išli i na stranačke proslave držeći se za ruke - priča za Alo! dobro obavešteni izvor i navodi da su problemi krenuli kada je Jovičića ljubav prošla, te je hteo da raskine sa Hrkalovićevom.

- Dok je Dijana sanjala zajednički život, Acu su emocije prošle pa je odlučio da na tu vezu stavi tačku. Kada je svojoj dragoj saopštio da je kraj, počeo je njegov pakao - objašnjava naš izvor i dodaje da je raskid bio turbulentan.

- Hrkalovićeva je burno reagovala. Nije želela da prihvati da je ostavljena, te je svom dragom pretila da će je zapamtiti i da će mu uništiti sve naredne veze. Jovičiću nije bilo nimalo svejedno u tom periodu. Plašio se Dijane. Znao je da je nezgodne naravi i nije bio siguran šta može da mu napravi - ističe naš izvor i dodaje da su se kasnije strasti smirile.

- Ma nijedan raskid nije lak. Mladost, ludost. Kasnije, kada su ohladili glave, Hrkalovićeva je spustila loptu - poručuje naš sagovornik.

Podsetimo, Aleksandar Jovičić je početkom juna uhapšen zbog sumnje da je uticao na odgovorno lice za inspekcijske poslove u Opštini Palilula, da dalje utiče na građevinske inspektore da zloupotrebom položaja omoguće izgradnju objekata bez građevinske dozvole, kao i da je od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.

On se tereti za krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu sa D. V. (43), odgovornim licem za inspekcijske poslova u Gradskoj opštini Palilula. Jovičiću je određen pritvor do 30 dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading