Spasić zahteva hitnu reakciju Nenadića: Momentalno uhapsiti sve one koji su prisluškivali predsednika!

Autor: Republika

Vesti

14.06.2021

19:49

Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentost od tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića zahteva momentalno hapšenje svih onih koji su nezakonito i protivustavno prisluškivali predsednika Republike Aleksandra Vučića i na taj način izvršili državni udar zloupotrebom državnih bezbednosnih resursa.

Promo foto
Mario Spasić

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta saopštio je za medije da Savet, u ime građana Srbije, od Mladena Nenadića, tužioca za organizovani kriminal, zahteva momentalno hapšenje svih onih koji su nezakonito i protivustavno prisluškivali predsednika Republike Aleksandra Vučića i na taj način izvršili državni udar zloupotrebom državnih bezbednosnih resursa. 

Za medije generalni sekretar Spasić je podvukao da su odličan posao uradili ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, kao i Bratislav Gašić, direktor Bezbednosno-informativne agencije, koji su pokazali lojalnost Državi Srbiji i njenim građanima, na način što su otkrili, prekinuli i procesuirali zločinački poduhvat prisluškivanja izabranog predsednika Republike Srbije. Spasić je dodao da već mesecima članovi Vlade saopštavaju da su poznata imena onih koji su naredili i koji su vršili protivustavno prisluškivanje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, ali tužilac za organizovani kriminal i dalje ćuti. 

printskrin
Aleksandar Vučić

Ako se odmah uhapsi sitan lopov, zašto do sada nisu uhapšeni oni koji su protivustavno prisluškivali predsednika? - upitao je Spasić i pozvao tužioca Nenadića da svi momentalno budu iza rešetaka kako bi se vratilo poverenje građana u pravosudne institucije Republike Srbije.

Komentari (0)

Loading