STRANI PLAĆENICI VRŠE PRITISAK NA NAŠU DRŽAVU: Vreme je da Srbija proglasi nezavisnost Kosova! ŽESTOKA KAMPANJA PROTIV VUČIĆA

Autor: Republika

Vesti

12.06.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U proteklih mesec dana vodi se žestoka kampanja kako bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio sateran u ćošak i pristao bukvalno na sve kada je nezavisnost lažne države Kosovo u pitanju.

RepublikaFoto: printskrin/instagram
Aleksandar Vučić

Toj prljavoj kampanji i žestokim udarcima na predsednika Vučića pridružili su se i razni analitički, a zapravo propagandi portali u Evropi i USA. 

Svima njima zajednički imenitelj je to da se predsednik Vučić i Srbija dovode pred svršen čin i pokušavaju da primoraju da priznamo lažnu državu.

Donosimo jedan od poslednjih u nizu takvih naslova…

RepublikaFoto: printskrin

Naime, strani portal Emerging Europe piše tekst koji oslovljava sa "Vreme je da Srbija proglasi nezavisnost Kosova", a koji jasno pokazuje da je u pitanju sprovođenje kampanje protiv Srbije i predsednika Vučića.

Ovo je samo još jedan od naslova i tekstova koji otvoreno propagiraju lažnu državu Kosovo i žestokim napadima pokušavaju da izvrše pritisak na Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Damjanka

12.06.2021 08:43

Не разумем зашто Србија икоме смета. Никога не нападамо нити дирамо.

Mirko

12.06.2021 09:11

Vučić to nikada nece dozvoliti, Kosovo je srce Srbije.

Tina

12.06.2021 09:11

Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova.

Nina

12.06.2021 09:16

Strani plaćenici pokušavaju da deskreditiuju Srbiju, ruzeći ugled predsednika Vučića, ali im te prljave igre neće proći.