"KRVI ĆU TI SE NAPITI" Bivši funkcioner Demokratske stranke Ivan Krstić usred suda pretio direktorki portala Alo!

Autor:

Vesti

08.06.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Krstić iz Leskovca, bivši istaknuti član DS u tom gradu, izrekao je stravične pretnje direktorki portala Alo Nini Aralici.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivan Krstić
Ivan Krstić

Krstić je nakon ročišta po tužbi koju je podneo protiv portala Alo agresivnim i pretećim tonom poručio Aralici "da će joj se krvi napiti".

Direktorka portala Alo Nina Aralica navodi da je zgrožena primitivizmom i pretnjama koje je dobila u zgradi suda od ovog funkcionera bivše ozloglašene vlasti.

Krstić već pretio ubistvima

Pored toga, Krstić je javnosti već poznat po agresivnom ponašanju i pretnjama o čemu je Alo ranije pisao.

- Ja podržavam protest 13.04. Ali nemojte nas zvati da šetamo. Samo konkretno. Hoćemo konkretnu akciju. I ljudima je malo dosadno to šetanje. Hoće akciju i da završimo sa njima već jednom. A posle pamet u glavu. Greške nam narod više neće opraštati - napisao je Krstić uoči protesta u Beogradu 13. aprila 2019. godine.

Podsetimo, tokom tadašnjih protesta opozicije protestanti su izvršili nasilni upad u zgradu RTS-a, a sve pod palicom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića. Oni su tada napravili haos i nered, istraumirali zaposlene na nacionalnoj televiziji, za sobom ostavili pustoš.

Sledeći korak im je bio nasilni protest ispred Predsedništava gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić držao konferenciju za štampu, oni su tada oborili zaštitnu ogradu, ne razmišljajući hoće li nekoga povrediti, a zatim izazvali sukobe sa policijom.

Redakcija Alo poziva nadležne da reaguju na pretnje

Zbog tekstova u kojima je Alo preneo pretnje Krstića građanima Srbije koji ne misle isto kao on i njemu bliska ideološka opcija, Krstić je tužio našu redakciju, a po starom dobrom običaju na koji su navikli ovi "prvaci demokratije" iz DS-a, ipak je odlučio da iskaže i svoju ličnu frustraciju i izrekne monstruozne pretnje.

Tako politiku vide oni koji su bili na najvišim pozicijama dok je Srbija propadala, a sad bi da se obračunavaju fizički sa svima koji ne misle isto.

Redakcija Alo poziva nadležne organe da reaguju posle ovakvih pretnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

08.06.2021 15:23

Uvek je postojalo i bice ljudi koji zloupotrebljavaju vlast.