PRIJAVA ZA 3.000 DINARA OD PONOĆI I TELEFONOM! Ovo je broj!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi vakcinisani građani od ponoći mogu da se prijave za državnu "nagradu" od 3.000 dinara i telefonom, preko kontakt centra na broj 0800/100-302.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Ovaj poziv je besplatan, a građani će nakon poziva čuti automatski snimljen glas, koji će ih voditi kroz ceo proces prijave.

Za pomoć mogu da se prijave svi državljani Republike Srbije stariji od 16 godina, koji su na teritoriji Republike Srbije, zaključno sa 31. majem, primili makar jednu dozu vakcine, odnosno koji su se prijavili za imunizaciju preko portala eUprava zaključno sa 31. majem 2021. godine i najmanje jednu dozu te vakcine prime zaključno sa 7. junom.

Elektronska prijava na sajtu Uprave za trezor - pmi.trezor.gov.rs počela je 1. juna, a u prvih 56 sati za ovu meru ekonomske podrške države prijavilo se skoro 900.000 ljudi.

Penzioneri, njih ukupno 1,7 miliona u Srbiji, ne treba da se prijavljuju za ovu vrstu novčane podrške, dok za lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija prijavu podnosi Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

S druge strane, korisnici socijalne pomoći, kao i svi ostali građani, moraće da se prijave kako bi dobili nagradu od 3.000 dinara.

Rok za prijavu je 15. jun, a novac će biti uplaćen odmah nakon toga. Novac će prvo biti uplaćen penzionerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading