NAŠ VOZAČ NIJE SNIMAO PUTNICU: Oglasila se kompanija "Transprodukt-bus", evo šta su poručili!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "Transprodukt-bus prevoz" oglasila se povodom navodnog incidenta u kojem je glavni vinovnik jedan od njihovih vozača.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Instagram/transproduktbus
Foto: Ilustracija

- Ispitali smo navode iz prijave putnice u vezi događaja na liniji E9 i došli do saznanja da nije tačno da je vozač slikao putnicu u suknji dok je izlazila iz vozila na stajalištu Farmaceutski fakultet u smeru prema terminusu Kumodraž - navodi se u dopisu koji je kompanija prosledila redakcji portala Republika.

Kako se ističe u saopštenju, sva vozila opremljena su video nadzorom i na zahtev nadležnih institucija može se izvršiti i ovaj vid provere.

- Ovom prilikom želimo da dematujemo izjavu iz teksta koji je juče objavljen na Vašem portalu, a u kome stoji kako putnicima izlazimo u susret i stajemo im van stajališta, pošto ovo nismo izjavili u razgovoru sa novinarem Srpskog telegrafa - kaže se u dopisu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading