NEMA ZAŠTIĆENIH! Ministar Vulin o nastavku borbe protiv organizovanog kriminala!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je borba protiv korupcije jedan od glavnih prioriteta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Ministar je naglasio da je predsednik Vučić prvi predsednik koji je rekao da u borbi protiv svih oblika kriminala niko neće biti zaštićen i to obećanje je ispunio.

- Predsednik Aleksandar Vučić izdao je jasno naređenje obračuna sa organizovanim kriminalom i korupcijom i mi ćemo to naređenje, kao što smo već pokazali, ispuniti i sprovesti u delo - rekao je ministar Vulin nakon kolegijuma Uprave kriminalističke policije.

Prema njegovim rečima, narod i zemlja u kojoj cvetaju korupcija i kriminal osuđeni su na siromaštvo i lošu budućnost.

- Srbija je zemlja koja iz godine u godinu ekonomski jača i mi ćemo odlučnom i snažnom borbom protiv kriminala i korupcije dati pun doprinos daljem razvoju naše zemlje i boljem životu svih naših građana -  poručio je ministar Vulin.

Kolegijumu su između ostalih prisustvovali načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić, zamenik načelnika UKP i v.d. načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Službe za suzbijanje kriminala  Žarko Mladenović i načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije Branislav Eremić.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ivana

03.06.2021 10:02

Drzava je pokazala spremnost da se suprotstavi kriminalu.

Dajana

03.06.2021 10:31

Srbija ce se u velikoj meri ocistiti od kriminalaca i ta borba uveliko traje, jer svi zelimo da nasa deca a i mi sa njima, zivimo u bezbednoj zemlji.

Markoni

03.06.2021 10:47

Uslov svih uslova je da se smanji kriminal i korupcija.

Jovana

03.06.2021 10:55

Borba sa kriminalom i ljudima van zakona je duga i teška , ali će rezultirati uspehom na kraju, privilegovanih nema i ne sme biti!