NAPREDNJACI O POTENCIJALNOJ TADIĆEVOJ KANDIDATURI: Narod im nije zaboravio, niti će!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioneri Srpske napredne stranke komentarisali su najavu Borisa Tadića da će se kandidovati za predsednika Srbije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boris Tadić

- Gde je opozicija? Što se nisu rodili ti novi lideri o kojima se stalno priča? Gde oni niču kao pečurke posle kiše? Pa nigde. Ako se budem kandidovao za predsednika, ja ću imati limit da ne mogu više da se kandidujem na predsedničkim izborima posle toga. To sve bi imalo svrhu ako nametnem politiku koja je ključna za ovu zemlju i njen razvoj, i potom da uvedem nove lidere. Nisam odustao od te ideje, niti ću ikad - rekao je nedavno Tadić, najavljujući tako svoje učešće na izborima.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Aleksandar Marković

O Tadićevoj izjavi izjasnili su se i funkcioneri SNS, narodni poslanik Aleksandar Marković i potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

- Ono što je važno za građane Srbije jeste da se Srbija, za vreme od kada Tadić, Đilas, Jeremić i ostale štetočine nisu na vlasti, bitno i nepovratno promenila. Srbija koju vodi Aleksandar Vučić nije ona njihova slabašna i nemoćna Srbija koja se saginje na svakom koraku i izvinjava svakom ko to poželi. Današnja Srbija je ponosna i uspravna, međunarodno poštovana, ekonomski oporavljena i ono što je najbitnije samostalna i suverena u svom odlučivanju. To su ključne razlike između Tadića i te kompanije, s jedne strane i Aleksandra Vučića s druge strane - rekao je Marković za Alo.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Vladimir Orlić

- Tadić je lično doveo Đilasa, koji ga je potom i nasledio u stranci, a koji je narodu već jednom odrao kožu s leđa. Doveo je i Jeremića, koji je sramno trgovao Kosovom, u paketu sa njima išli su i svi ostali uništitelji Srbije, i svi zajedno su zemlju rasturili u paramparčad, a opljačkani narod ostavili bez ikakve perspektive. I sad bi ponovo sve, kao da ništa nije bilo - ocenio je Orlić i dodaje da je Đilas već počeo da priprema nove račune u inostranstvu, ostali zavrnuli rukave da počnu da ih pune.

- Neće ići, nije im narod nista zaboravio, niti će - zaključuje on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Nikola

01.06.2021 08:13

Kad nemaš obraza i sramote, što se nebi kandidovao...

Petar

01.06.2021 08:14

Ljudino kandiduj se ako te nije sramota.Tvoja politika nas je unazadila zadnjih godina.Decu si nam naterao preko granice da idu.

Katarina

01.06.2021 10:00

Tadic je Srbiju doveo do propasti,ako se bude kandidovao,nece imati ni 1% glasova...

Makisa

01.06.2021 10:28

Narod ne moze nikada tako nesto da zaboravi.