NAŠE NAJBOLJE IZ UNIVEREXPORTA!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendovi najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, Univerexport-a, "Organa" i "Domaćinstvo Vučurević" od sada su deo velike kuće "Čuvarkuća" postavši na taj način značajan dodatak onog najboljeg što zajedno možemo da ponudimo potrošačima.

Foto: printskrin

Žig "Čuvarkuća" nosi 17 proizvoda koje Univerexport lično proizvodi.

Brend "Organa" ponos je naše lične proizvodnje. Organski proizvodi sa naše zemlje u Liparu, brašno i ulje, najbolje su od onog što nam je priroda dala. Ovi proizvodi zaslužili su taj epitet jer nisu tretirani hemikalijama, nosioci su sertifikata organskih proizvoda, a čitav proizvodni proces – od sejanja semena do plasmana na police – u potpunosti je kontrolisan i iza kvaliteta stoji sama kompanija Univerexport.

"Domaćinstvo Vučurević", pršut i vino, nastali su iz iste želje da se kupcima ponude proizvodi vrhunskog kvaliteta iz sopstvenih proizvodnih pogona. Preduslov za dobar pršut je kvalitetna sirovina koja stiže sa Univerexport-ove farme AD Bačka, 100% domaće, nikad uvezeno, niti zamrznuto meso i napravljeno isključivo od domaćih svinja. Posebne odlike pršuta leže u činjenici da je proces zrenja na samom vazduhu, a ne dimu, a celokupan proces proizvodnje upotpunjen je savremenom opremom koja čini savršen spoj kombinacije tradicionalne italijanske tehnologije i domaćeg umeća odgajanja svinja na sopstvenoj farmi i proizvodnje. Vinograd iz koga stižu "Oranž" i "Hamburg vino" je napravljen na istim osnovama kao i organski proizvodi i pršut. Vina imaju slast dobijenu isključivo od sunca, a vinograd se ne tretira pesticidima, već isključivo organskim preparatima.

Stvorivši sopstvene brendove, iza čijeg imena i kvaliteta u potpunosti stoji kompanija koja na tržištu posluje punih 30 godina i čija je namera i želja da u potpunosti ulaže u društvo i zemlju odakle je i sama potekla, Univerexport je napravio korak dalje u plasmanu domaćeg.

Koliko je razvoj domaćeg bitan potvrđuje i projekat "Stvarano u Srbiji" čiji su važan deo i nove čuvarkuće iz Univerexport-a.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading