(FOTO) DA LI SE VEĆ TADA MOGLO VIDETI DA ĆE DALEKO DOGURATI? Procurele fotografije poznatog političara iz mladosti, DA LI GA PREPOZNAJETE?!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić gostovao je svojevremeno u TV emisiji u kojoj je ispričao dotad nepoznate detalje iz mladosti i detinjstva.

RepublikaFoto: Printskrin
Ivica Dačić kao mali

On se pre tačno godinu dana u emisiji Životna priča TV Happy prisetio najupečatljivijih uspomena, detinjstva koje je proveo u Žitorađi po preseljenju iz Prizrena gde je rođen.

Dačić je završio nišku gimnaziju kao najbolji đak, a njegovi školski drugari i danas se sećaju da se nije desilo da nešto ne zna.

RepublikaFoto: Printskrin

U Beogradu je diplomirao na Fakultetu političkih nauka.

- Ja u vojsci, otac u policiji... 1989. godine bio sam mobilisan na Kosovu... Možete misliti kako je mojoj majci bilo - otkrio je Dačić tada u televizijskoj emisiji.

RepublikaFoto: Printskrin

- Moji roditelji su se praktično čitav život mučili i radili za decu - kazao je on rekavši i da mu je otac umro u 80. godini, brzo, od raka.

RepublikaFoto: Printskrin

Pre šest godina ispričao je da su kad je bio dete njegovi bili sirotinja i da poklone nije dobijao jer nije bilo od čega. 

RepublikaFoto: Printskrin

- Kad sam jednom dobio bicikl, nije bilo veće sreće. Radovao sam se i kad su nam uveli telefon - govorio je tada Dačić za Kurir dodavši da su - da bi školovali njega i sestruroditelji Desko i Jela sakupljali pečurke i šipak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Građanka

28.05.2021 11:46

A sad ga baš briga za one koji žive kako je on nekada živeo. Nikad kraja njegovom bogaćenju i otimaju.

Vns

28.05.2021 13:11

Bio i ostao antipatičan....

Concord

28.05.2021 14:27

Bas je sladak na ovoj fotografiji. Ko bi rekao da od ovako dobrog deteta moze da postane alkoholicar i clan jagnjece brigane.