DAN D ZA SNS! Poznato u koliko sati u subotu počinje sednica Glavnog odbora naprednjaka!

Autor: Republika

Vesti

27.05.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana u subotu, 29. maja, u 10 sati, u Kombank dvorani, najavljeno je danas iz te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug
Predsednik SNS Aleksandar Šapić

Na početku sednice članovima GO obratiće se predsednik SNS Aleksandar Vučić, i taj deo sednice biće otvoren za predstavnike medija. Nakon toga, sednica se zatvara za javnost, a po završetku su predviđene izjave za medije.

Vučić je juče najavio da će na sednici Glavnog odbora prva tema biti ujedinjenje sa SPAS-om Aleksandra Šapića, ali i da će biti reči o problemima.

- Prvo ćemo da razgovaramo o ujedinjenju sa SPAS-om, zatim o planovima i programima, pre svega ''Srbija 2025'', jer to je ono što nam treba - rekao je Vučić.

Naveo je da će biti reči i o problemima u stranci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Ivana

27.05.2021 18:02

SNS se u subotu samo jača, hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radite za našu državu i njene građane. SNS postaje stranka koja će imati 80 ili 90 / podrške naroda, koja će se očistiti od kriminala i korupcije. Hvala predsedniče na svemu.

Julija

27.05.2021 19:51

Sa nestrpljenjem ocekujem obracenje Vucica i jako mi je drago ujedinjenje SNS i SPSA.

Stevan

27.05.2021 20:15

Krivci da se kazne, vredni i radni da se nagrade. Svako ko se oglušio o zakon ili stranačku disciplinu treba da napusti stranku.

Lazo

27.05.2021 21:48

Ovo je saradnja koja moze doneti dobre rezultate za drzavu i narod.