OTKRIVENO! Evo šta će biti odlučeno na sednici Glavnog odbora SNS

Autor:

Vesti

26.05.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je za TV Pink rekao povodom spekulacija da će Francuska preuzeti "palicu" kada je u pitanju dijalog Beograda i Prištine da će o tome govoriti u narednim danima.

RepublikaFoto: printscreen

Naglašava da ono što je važno za Srbiju je to da mi čuvamo svoje nacionalne i državne interese.

- O svemu drugom narednih dana. Biće velikih i važnih konsultacija kako ovde u Beogradu, zatim očekujem nastavak dijaloga u Briselu – rekao je Vučić.

Vučić je najavio je da će na sednici Glavnog odbora njegova stranke u subotu prva tema biti ujedinjenje sa SPAS-om Aleksandra Šapića, ali i da će biti reči o problemima.

- Prvo ćemo da razgovaramo o ujedinjenju sa SPAS-om, zatim o planovima i programima, pre svega 'Srbija 2025', jer to je ono što nam treba - rekao je Vučić.

Kako je rekao, za razliku od drugih, na Glavnom odboru SNS biti reči i o problemima u stranci.

Na pitanje novinara da li će neko biti pozvan na odgovornost Vučić jerekao da to može da se učini na svakoj sednici.

Govoreći o pisanjima pojedinih medija da je SNS pretrpeo poraz na izborima za mesne zajednice u opštini Sečanj, predsednik Srbije i te stranke je objasnio da se tog dana biralo 1.188 odbornika, a da je SNS dobio 1.100 mesta.

- Od preostalih odborničkih mesta Savez vojvođanskih Mađara osvojio je 40, a svi ostali zajedno 48 mesta. Ako to ljudima nije dovoljno jasno onda ne znam. Ali naredni put ćemo na svakom mestu pobediti. Ovakvi izbori su dobri, jer pokazuju gde pobeđujemo, gde imamo loše ljude, i gde moramo da menjamo stvari - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading