DOKTOR KON PONOVO ODBRUSIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Nema zrnca istine u tome što govorite!

Autor: Republika

Vesti

24.05.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon opet je odgovorio lideru pokretra Dveri Bošku Obradoviću. Sada mu je, između ostalog, poručio i da njegov pozdrav ni u kom slučaju nije pretnja.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Predrag Kon

- U vezi teksta u listu Danas: Poštovani Boško Obradoviću, odgovaram na svako pitanje više decenija i činio sam to uvek i svuda. Moj pozdrav ni u kom slučaju nije pretnja, a o tome ko kome preti lako se može razumeti iz Vašeg odgovora. Što se tiče vaše uverenosti o mojoj odgovornosti... Mogu samo da kažem da nema zrnca istine u tome što govorite. Neću se više u vezi ovog oglašavati - napisao je dr Kon na Fejsbuku.

Javna prepirka dr Kona i Obradovića počela je prošle nedelja nakon što je lider Dveri pomenuo epidemiologa u negativnom kontekstu u jednoj emisiji, a tema je bila vakcina za svinjski grip, kao i epidemija tog virusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading