KOJO ODUVAO JANKOVIĆA: Nastavlja se sprdnja sa liderom PSG

Autor: Republika

Vesti

26.11.2017

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Nikola Kojo poslednji je u nizu nekadašnjih saradnika Saše Jankovića koji se na Tviteru otvoreno sprda sa liderom Pokreta slobodnih građana.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ostao bez podrške: Saša Janković

Kao potpisnik famoznog "Apela 100" kojim je svojevremeno promovisana Jankovićeva predsednička kandidatura, i jedan od govornika na Jankovićevim predizbornim skupovima, Kojo je očigledno razočaran poslednjim dešavanjima u Pokretu slobodnih građana.

Dešavanja, koja su, podsetimo, počela Jankovićevim "bečkim tvitom", nastavljena ostavkama akademika Dušana Teodorovića i novinara Srđana Škora, preko Tviter rasprave sa predsednikom Pokreta Dosta je bilo (DJB) Sašom Radulovićem, i ostavkama Biljane Lukić i Tatjane Vojtehovski.

Poslednji u nizu koji je na sve imao komentar upravo je Nikola Kojo.

 

 

- Žao mi je što nisam ušao. Sad bi mi bila čast da izadjem kroz taj prozor - napisao je Kojo na Tviteru, a uz tvit je priložio i fotografiju otvorenog prozora na prostorijama PSG sa kojeg vise uvezani beli čaršavi kao idealno sredstvo za bekstvo.

I pored Jankovićeve pokajničke izjave da više "neće voditi ratove ni sa kim iz opozicije", jasno je mu njegovi dojučerašnji pajtosi ne praštaju greške koje je napravio i da PSG ima male šanse da politički opstane na političkoj sceni Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (86)

Loading
mileta63

26.11.2017 20:07

Tako mu i treba jer se i on dosta segacio sa nama gradjanima.

kaja

26.11.2017 22:02

@mileta63 - Tako je, sve po zasluzi.

Nemanja

26.11.2017 20:09

Koja sprdnja sa takozvanom opozicijom.... ma svi su propali

dana

26.11.2017 20:14

Kako je radio tako je i prošao. Sve ima svoje granice.