NOVA DOKUMENTA O ARKANU: Obrtao milione, a pozajmljivao pare!

Autor:

Vesti

26.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf u ponedeljak objavljuje nova dokumenta iz dosijea "Kafa", što je bilo kodno ime kojim su službe bezbednosti označile Željka Ražnatovića Arkana. U ekskluzivnom serijalu objavićemo ukupno više od 50 dokumenata koji otkrivaju šokantne detalje o čoveku koji je bio neprikosnoveni kralj srpskog podzemlja, ali su od njega strepeli i biznismeni, političari, novinari, direktori državnih preduzeća...

Željko Ražnatović Arkan

Koja se sve poznata imena pojavljuju u izveštajima policije i službi bezbednosti? Kakvu zamku je Arkan otkrio za Milorada Vučelića, tada direktora RTS-a?

Od kog ministra je 1994. godine tražio novac, žaleći se da mu je nestalo zbog gradnje kuće? Kakve poruke je slao predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću? 

Ko je Ražnatoviću "uterao" 400.000 maraka, ali on ni tada nije bio zadovoljan? Kako su ga ucenjivali na carini da bi mogao da prođe sa naftom?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u Srpskom telegrafu za 27. novembar, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading