SRAM TE BILO, IGORE JURIĆU! Vučićević: Mene stavljaš u isti koš sa ubicom Tijane!? Stidi se!

Autor: Informer

Vesti

17.05.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević reagovao je na Tviteru na optužbe koje je, gostujući na jednoj tajkunskoj televiziji, na njegov račun izneo Igor Jurić.

RepublikaFoto: Republika
Dragan J. Vučićević

Jurić je optužio Vučićevića da ga je ucenjivao dok se njegova ubijena ćerka vodila kao nestala. 

- Ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželeo to. Zamisli da 10 dana tražiš svoje dete, patiš, umireš. Deo tebe se kida, a onda mediji krenu u hajku protiv tebe i krive te za otmicu sopstvenog deteta. Zamislite na tu bol i tu muku da se još moraš boriti još sa tim. Ljudi su zbog tabloida mislili da sam ja možda otmičar, a kasnije i krivac za smrt svog deteta. To su stvari nezamislive. Zato kažem da sam Dragana Vučićevića, koji je prvi pustio vest i druge koji su preneli, ali on pre svega, da sam njega stavio u isti rang sa čovekom koji je ubio moje dete - podvukao je Jurić. 

Reagujući na Jurićeve optužbe, Vučićević je na Tviteru napisao:

- Ovaj Igor Jurić je ozbiljno bolestan i opasan čovek. Ja u "istom košu" sa ubicom Tijane?! Sram te bilo, Igore Juriću! Stidi se!!! Prestani više da koristiš mrtvo dete za prljavu politiku - napisao je Vučićević i nastavio:

- Sve laže! Sve izmišlja! Nikada u životu nisam napisao nijedan mejl Juriću! Samo smo se jednom uživo sreli, u januaru prošle godine u hotelu "Izvor" u Aranđelovcu. I tada mi se javio i pozdravio se sa mnom. Dakle, Juriću, gde je taj "mejl" ili bilo šta drugo čime sam te ucenjivao? 

Ti si, Juriću zlo! Veliko zlo nastavio je Vučićević. 

- Sram te i stid bilo! Lažeš jer to je naređeno. Lažeš, jer ti je plaćeno! Jadan si i bedan. Daj dokaze da sam te ucenjivao i da sam ti ja ikada u životu poslao i jedan jedini mejl.

Vučićević je takođe rekao da Jurić nastrašnije zloupotrebljava činjenicu da je njegova ćerka Tijana zverski ubijena i da na toj tragediji hoće da izgradi autoritet nedodirljivog parapolitičkog lidera civilnog sektora.

- On stalno kuka i izmišlja kako je ugrožen i kako mu neko crta metu na čelu? A šta je ovo, moliću lepo? Šta je ovo kad on mene, bez ikakvog razloga ili dokaza, stavi u "isti koš" sa ubicama Tijane? Ko će biti kriv ako se sad nešto desi meni ili mojoj deci? - zapitao je glavni i odgovorni urednik Informera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Epstin

17.05.2021 20:02

Sram te bilo Vučićeviću! Ali ti ni ne znaš šta je to sram! Verujemo više Juriću nego tebi i tebi sličnima! Treba zabraniti tabloide. Uništavaju porodice, karijere i živote ljudi! Fuj...

Odgovori 20 1
zdjurdjevic

17.05.2021 20:16

Vučićeviću, izvini, ali sudeći po tekstovima u Informeru svih ovih godina to mi liči na tebe.

Odgovori 20 1
Toma

26.05.2021 10:26

Sram te bilo Dragane J. Vučićeviću!

Filip

26.05.2021 10:27

Vučićević napada poštenog i iskrenog čoveka koji se bori za pravdu i spasavanje naše dece. Usput mnogo laže. Znači laže isto tako kada govori i o politici.