ZAKAČILE SE MAJA I ZORANA?!

Autor: blic.rs

Vesti

25.11.2017

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među funkcionerkama Srpske napredne stranke Majom Gojković i Zoranom Mihajlović došlo je do sukoba, piše "Blic".

RepublikaFoto: youtube.com/montaža
U konfliktu?! Maja Gojković i Zorana Mihajlović

Kako navode, ministarka građevinarstva i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović je predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković “rekla u lice da laže”, nakon čega je Gojkovićeva napustila salu i nije vodila zasedanje.

"Blic" piše da je do svađe došlo u četvrtak na samom početku zasedanja kada su dnevnom redu bilo usvajanje seta infrastrukturnih propisa. 


List navodi da su predstavnici opozicije tražili od Gojkovićeve da objasni zašto je sednica zakazana "svega 24 sata i jedan minut ranije", što ih je onemogućilo da podnesu predloge za dopunu dnevnog reda. 

Gojkovićeva je isprva rekla da je sednicu sazvala isključivo jer su je "zamolile predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, pošto bi te tačke, da nisu stavljene na dnevni red, imale posledica po državu". 

Kako se rasprava zahuhtavala, Gojkovićeva je odgovornost za "zakasnelo" zakazivanje prebacila na ministarstvo Zorane Mihajlović, koja joj je potom, prema pisanju "Blica", rekla "lažeš, zašto lažeš". 


- Ja se tebi ne mešam u rad ministarstva, a nećeš ni ti u to kako ja vodim parlament - odgovorila je Gojkovićeva. 

Predsednica Skupštine je, kako navodi "Blic", odmah napustila zasedanje, a potom je kao jedini prisutni zamenik Veroljub Arsić preuzeo vođenje sednice. Gojkovićeva se nije više vraćala u skupštinsku salu. 

"Blic" ističe nije uspeo da dobije komentar Maje Gojković, a Zorana Mihajlović na pitanje o svađi kratko je odgovorila: "Nisam u sukobu sa Majom Gojković".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading