SPORTSKA MAFIJA ĆE BITI ISKORENJENA! Vulin: Jasna poruka predsednika Vučića!

Autor: Republika

Vesti

11.05.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao jasan zadatak da se iskoreni sportska mafija i da neregularnosti u sportu ne može biti, te da u toj borbi niko neće i ne može biti zaštićen.

RepublikaFoto: pixabay.com/starsport/ilustracija
Ilustracija

- Onaj ko olako shvati ono što govori predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić taj zaista puno greši. Predsednik Vučić kada govori, govori zato što je to plod ozbiljne analize i  jasnog političkog stava - rekao je ministar Vulin na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove.

Prema njegovim rečima, kada je predsednik Vučić najavio borbu protiv mafije bile su salve smeha, a sada se više niko ne smeje jer se vodi ozbiljna i odlučna borba protiv organizovanog kriminala.

- Isto važi i za sportsku mafiju. Naš zadatak je jasan - iskoreniti. Ne može biti neregularnosti u sportu, na nama je to da uradimo i u tome nema zaštićenih - istakao je ministar Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Mix

11.05.2021 12:01

Dobro ce biti za celu zemlju da se iskoreni sportska mafija. Verujem u zelju i volju predsednika Vucica da resi taj problem.

Marko

11.05.2021 12:15

Redno je da se toj mafiji stane na put,da prestanu sa muljanjem i lopovisanjem,i da sportisti mirno žive!

latinka22

11.05.2021 12:17

Iskorenicemo je do kraja.

Ilija

11.05.2021 12:39

Moramo snazno udariti po mafiji koja je stvorila veliko gnezdo u srpskom fudbalu