MINISTARKA ATANASKOVIĆ POSETILA MANASTIRE BANJU I MILEŠEVU!

Autor: Republika

Vesti

09.05.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka privrede Republike Srbije gđa Anđelka Atanasković, bila je u poseti opštinama Priboj i Prijepolje, 7. i 8. maja 2021. godine.

RepublikaFoto: printskrin/Eparhija Mileševska

Sa njom su u delegaciji bili i savetnica Nermina Ljubović, načelnik Odeljenja za investicije Branislav Pejčić, načelnik Odeljenja i direktorka Regionalne privredne komore Užice Ana Lapčević.

Sa rukovodstvom dveju opština delegacija Ministarstva privrede posetila je nekoliko kompanija koje posluju u Priboju i Prijepolju, i u razgovoru sa preduzetnicima ministarka je  poručila da je podrška Ministarstva privrede usmerena na unapređenje poslovne infrastrukture i razvoj preduzetništva kako bi se pomoglo privrednicima da dalje šire posao i zapošljavaju novu radnu snagu.

U okviru planiranih aktivnosti, ministarka Atanasković je posetila i drevne svetinje Eparhije mileševske, manastire Banju i Mileševu, gde je bila dočekana od strane Njegovog Preosveštenstva Episkopa mileševskog g. Atanasija.

U srdačnom razgovoru Episkop i ministarka su sagledali mogućnosti saradnje radi unapređenja privrednog okruženja u Opštini Prijepolje na dobrobit privrede, građana i Crkve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading