ŠTA ĆEMO SAD, MARINIKA? Potpresednica Đilasove stranke ponovo UHVAĆENA U LAŽI

Autor:

Vesti

08.05.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, potpredsednica stranke Slobode i pravde još jednom je uhvaćena u svojim lažima i pokušajima da obmanjuje javnost.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Naime, iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije izjavili su da je do danas prijavljeno 890 neželjenih reakcija na vakcine protiv korona virusa.

Podsetimo se šta je teoretičarka zavere Marinika Tepić govorila o kako je istakla "veštačkom virusu" i kako navodno ima raznorazna saznanja o njemu i pozivala građane da se ne vakcinišu.

Ja nisam antivakser, ali smatram da u ovim novonastalim okolnostima nakon korone, i nakon jako puno saznanja da to jeste jedan po mom dubokom uverenju ipak planski proces, i da se radi o veštačkom virusu. Ne možemo da imamo isti odnos kao prema nekim tradicionalnim bolestima. I, ponavljam, iako nisam antivakser, ja smatram da je izuzetno važno da tema vakcinacije kada je reč o kovidu i tako dalje, jer verovatno neće biti poslednji takve vrste, to mora da bude postavljeno kao javno pitanje, i zašto da ne da se lljudi izjasne na referendumu - govorila je Marinika prošle godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Maja

08.05.2021 18:02

Marinika opet uhvaćena u laži , sve oko nje je laž.Približavamo se trenutku kada joj se više nece verovati ni koliko.je časova na časovniku.

Ana

08.05.2021 18:06

Gosodja Tepić kao i uvek kompetentna na svakom polju ali domen njenog najboljeg rada su teorije zavere.

Ivana

08.05.2021 18:58

Marinka Tepić radi šta joj Đilas kaže ona nema svoje mišljenje.

Ana

08.05.2021 19:38

Odavno nije novost da Marinika laze.