VRTIĆ U SVILAJNCU RODITELJIMA NAPLAĆIVAO USLUGE KOJI NIJE NI PRUŽAO! Sve pare mora da vrati, a posebna kazna čeka direktorku!

Autor: Republika

Vesti

08.05.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PU "Dečija radost" u Svilajncu mora da vrati novca roditeljima koji su platili boravak dece u vrtiću, a koja nisu boravila u toj ustanovi, naložio je Krizni štab za vanredne situacije u tom gradu.

RepublikaFoto: printskrin

- Vrtić mora da izvrši povraćaj neosnovano naplaćenih sredstava od 11. maja 2020. godine do danas svim roditeljima koji su izvršili ulatu za mesece kada im deca nisu boravila u toj ustanovi, a samim tim nisu ni koristila usluge vrtića - stoju u odluci Kriznog štaba.

U odluci se navodi da će opštinski pravobranilac "preduzeti sve zakonske mere i radnje iz svoje nadležnosti prema odgovornom licu PU "Dečija radost", v. d direktorki Daliborki Mojsović zbog nepoštovanja naredbe Štaba, od 16. marta 2020. godine, u kojoj se kaže da se naplata vrši samo za decu koja budu koristila usluge u ovoj ustanovi.


Predsednik opštine Predrag Milanović je obećao da će "novac roditeljima biti vraćen tokom ovog meseca".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading