OGLASIO SE ŠULE: Nemam saznanja o tvrdnjama Radulovića

Autor: Tanjug

Vesti

24.11.2017

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac, reagujući na tvrdnje lidera DJB Saše Radulovića da mu je Saša Janković rekao da je od 2004. DS "pravila paralelni DB, jači od države", izjavio je večeras da nema takva saznanja.

RepublikaFoto: Tanjug
Neće da ratuje sa opozicijom: Dragan Šutanovac

- Nemam nikakva saznanja o tvrdnjama koje je izneo Saša Radulović, a koje mu je navodno rekao Saša Janković. Sa druge strane, DS ne želi da učestvuje u ratovima unutar opozicije - rekao je Šutanovac.

Radulović se ranije večeras oglasio saopštenjem objavljenim na sajtu ÐB u kojem tvrdi da ga je u januaru 2014. godine lider PSG Saša Janković, tadašnji zaštitnik građana, odgovarao od odluke da podnese ostaku na mesto ministra privrede i "ispričao kako je Demokratska stranka 2004. godine krenula u izgradnju paralelne službe bezbednosti, u stvari aparata za praćenje i prisluškivanje, i da je ta služba sada jača, modernija i bolje opremljena od državne".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

10.12.2017 08:15

Da,da, Šule im je samo kupio opremu za prisluškivanje!