SNS "dosovcima": Ne okrivljujte nas kada se sami pokopate!

Autor: Tanjug

Vesti

24.11.2017

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka poručila je danas predsednicima "dosovskih" opozicionih stranaka, a pre svega Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, da ne obmanjuju građane tako što SNS okrivljuju za ono što su sami o sebi rekli ili što o njima govore njihovi doskorašnji saradnici, koji ih napuštaju zbog odsustva politike, morala i radnih sposobnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
SNS poručila opoziciji da ne obmanjuje građane

- Da podsetimo ove profesionalne lažove, od kojih se ne zna koji je više prevario i pokrao narod, da niko iz Srpske napredne stranke nije rekao da njihovim pokretima i strankama upravljaju njihove supruge, koje se za sve pitaju i troše pare od sumnjivih donacija na šoping.

Niko iz SNS nije rekao da su oni sujetni liderčići, koji nemaju moralne i radne sposobnosti, i koji su od stranaka, pokreta, grupa napravili privatna preduzeća za bogaćenje, u kojima nema demokratije i transparentnog rada, da im članovi nisu slobodni, da su cenzurisani, prevareni i da odlaze...

Kao što niko iz SNS nije rekao da su za lečenje i da se obrate lekarima za stručnu pomoć - navodi SNS u saopštenju.

Sve to i još mnogo toga su sami o sebi i jedni drugima govorili, a građanima Srbije ostaje da im po prvi put poveruju, jer smo sigurni, kažu naprednjaci, da ih niko bolje ne poznaje od njih samih.

- Srpska napredna stranka poručuje Đilasu, Šapiću, Šutanovcu, Jankoviću, Jeremiću i svim ostalim dosovskim odlivcima i prilepcima da građani od njih ni ne očekuju da čuju ništa drugo osim besmislenih laži - zaključuje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Igor

24.11.2017 20:22

Za nekoliko meseci naša opozicija nije uspela da napravi jedan jedini dogovor.Samo se prepiru,podmeću i spletkare.Ne vidimo u njihovim nastupima ideju,program.

Igor

24.11.2017 20:25

Šta opozicija ume drugo da radi osim da laže i spletkari?

Nikolica91

25.11.2017 00:00

Sami sebe pokopavaju!