MILOŠ VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU POČETKA RADOVA NA FRUŠKOGORSKOM KORIDORU! Idemo napred!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jutro je proveo na svečanom obeležavanju početka radova na Fruškogorskom koridoru.

RepublikaFoto: printskrin/Instagram

- U društvu predsednika Aleksandra Vučića, dan uoči Vaskrsa počeo mi je na mestu ulaza u budući najduži tunel u Srbiji, gde sam jutros prisustvovao svečanom obeležavanju početka radova na Fruškogorskom koridoru, infrastrukturnom projektu od velikog značaja, koji će potpuno promeniti južnu Bačku, Srem, ali i Mačvu, Jadar i Podrinje - napisao je Vučević na svom Instagram profilu i dodao:

- Novi Sad i Srbija idu napred, a ja sam ponosan što sam u timu ljudi koji neumorno rade da ekonomski podignu državu i njene nekad "zaboravljene" gradove na viši nivo. Navodim samo neke podatke kao ilustraciju: ukupna dužina auto-puta će biti 47,7 kilometara; Novi Sad će dobiti novi most na Dunavu dužine 1,8 kilometara, koji će spojiti Petrovaradin i Kovilj; kroz Frušku Goru ćemo probiti tunel od 3,5 kilometara - istakao je Vučević.


Saobraćajnica bi pored povezivanja Novog Sada, Iriga i Rume, do 2023., kako je naveo Vučević, trebalo da dobije nastavak u vidu brze saobraćajnice Šabac - Loznica.

- Naš divni Novi Sad postao je grad sa najbrže rastućim investicijama, ali i infrastrukturnim projektima. Ovakvi, istorijski bitni projekti menjaju naše živote i živote naših potomaka - južna Bačka i Srem neće više biti isti - zaključio je Vučević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading